COVID19: Tornem a jugar. Ja pots fer la teva reserva :)
WhatsApp: 666 14 55 98
cosmentroom@gmail.com

Regala CosMent Room

Regala experiència

En un món tan consumista i materialista, allò que regales pot caure en l'oblit molt aviat... En canvi, regalar una experiència com Els guardians de la Terra és la millor forma de tenir èxit, pots comprovar-ho als comentaris de les famílies i nens que ja han vingut. Regala experiència, regala Cosment Room.

Vull utilitzar el meu val regal

Hola valent/a estàs a pocs passos d’acceptar la missió dels Guardians de la Terra juntament amb el teu equip. Sereu capaços de superar-la? Gaudeix amb les teves amistats de l’experiència que t’han regalat!

Per què regalar un joc d'escape?

Un escape room és una experiència diferent i única. Si has jugat mai, sabràs que volem dir, però si l’infant o adolescent a qui va dirigit el regal encara no n’ha realitzat mai un... Molt millor! Faràs que descobreixi un món nou i apassionant. Serà tot un encert haver decidit regalar l'escape room Els guardians de la Terra. 

Com es canvia un val regal?

El beneficiari del val regal només haurà d’entrar a “Reservar amb val regal” i introduir el codi del val, escollir dia i hora de la sessió i confirmar. Rebrà un correu amb la reserva realitzada.

Té data de caducitat?

Si, el val regal té una validesa de 6 mesos a partir de la data de compra.

Com ho faig per regalar l'escape room?

Hauràs de clicar al botó 'Comprar val regal' i aquest et redirigirà a la pàgina de compra del val. Hauràs d’introduir les dades personals i fer el pagament total de l’experiència. Una vegada rebis el val per correu, el podràs imprimir o reenviar a l'afortunat/da que tindrà l'oportunitat de viure l'aventura. 

Els guardians de la Terra

L'any 2075 el canvi climàtic s'ha accelerat i el planeta Terra és un caos.

Només tu i el teu equip sou capaços de viatjar en el temps i ajudar-nos a evitar els plans dels malvats justiciers.

Ells busquen venjança, però vosaltres comptareu amb l'ajuda i l'experiència de la guardiana Travel!

Ens ajudes a defensar el nostre planeta?